2021-05-20 07:46:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Figyelj befelé, a belső sugallatokra!

Napi horoszkóp május 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a csütörtök kulcsszavai az energia és az impulzivitás! Nagy dolgokra lehetsz képes, de temperamentumodat kordában kell tartani, kemény fizikai munka vagy egyéb tevékenység javasolt a fölös energiák levezetésére.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon meglévő kapcsolatod harmonikusan alakulhat, erősödő békeszeretet és derű jellemez, valahogy sikerül elengedni azokat az elvárásaidat, amelyek már idejétmúltak, és csak bonyolítják a helyzetedet. Figyelj befelé, a belső sugallatokra!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lásd olyannak a dolgokat, mint amilyenek, törekedj minden téren a tárgyilagosságra - így képes leszel világos döntéseket hozni. Régóta töröd a fejed azon, hogyan tudnál változtatni az életeden. Most erre is megoldást találhatsz!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nehéz beszélgetésekre, vitákra kerülhet sor a mai napon, de ez csak megtisztulást hoz mindkettőtöknek. Ha a meghunyászkodás, az elsimítás taktikáját választod, azzal csak elodázod a bajt. Mondd ki, ami bánt!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A környezeted megszokta már, hogy te mindig nagyon határozott vagy, és ezt most is elvárnák tőled. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozol. Ne aggódj, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Engedd át az irányítást!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha elégedetlen vagy a helyzeteddel, akkor most már odáig jutottál, hogy mindenféle nagyszabású terveket szövögetsz a jövőre nézvést. Ez jó, merj is nagyot álmodni, mert az első mindig ez: a képzelet. Fontos azért, hogy átbeszéld ezeket valakivel, egy közeli baráttal vagy a pároddal. Mondd el neki az aggályaidat és a reményeidet is!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon izgalmas nap vár rád. Persze rajtad is múlik, elfogadod-e az élet kínálta lehetőségeket! Lehetnek ezek romantikus esélyek is, talán egy ismeretlen flörtöl veled, vagy egy régi szerelmed jelentkezik be újból.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Új, és nagyszerű terveid vannak, amikre alapozva valóban megváltoztathatod a jövődet. A megvalósításukhoz azonban szükséged lehet egy alapos önvizsgálatra. Vajon kellő szilárdsággal, kitartással rendelkezel-e?

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hasznodra válhat egynémely tanács abból, amivel a mai napon látnak el. Még ha eleinte el is hessegetnéd magától az ötleteket, netán méltóságodon alulinak tartanád, hogy betartsd, akkor se vesd el véglegesen.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Bár erőd teljében érzed magad, ne akarj minden gondodon egyszerre úrrá lenni. Oszd be a feladatokat, és főleg: hagyj belőlük másnak is! A túlzott áldozatvállalás most nem jó, csak azt éred el vele, hogy szétforgácsolod az energiáidat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma váratlanul az öledbe hullhat a szerencse. A dicsőségben se feledkezz meg azokról, akik nélkül nem sikerült volna célt érni, mert a segítőid hamar elpártolnak tőled, ha a babérokat egyedül aratod le.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Új lehetőségekről ábrándozol, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha teszel is értük valamit. Persze az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. Legyen végre egy célkitűzésed, és ahhoz tartsd magad! Akkor az eredmény sem fog elmaradni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: